Eerstkomende stuk

Alle ballen op Bertha!
Koop je ticket(s)

Uiyoering

Alle ballen op Bertha!

 

Vrijdag 14 april en zaterdag 15 april spelen wij het blijspel ‘Alle ballen op Bertha’!

Na de overweldigende uitvoeringen in oktober zijn we weer direct van start gegaan met de repetities voor onze komende uitvoering. Het was even flink aanpoten, maar we hebben natuurlijk weer enorm veel zin om voor jullie een leuk stuk op de planken te zetten.

Ook dit keer hebben we gekozen voor een geweldig blijspel. Een bekend stuk binnen de toneelwereld en een stuk dat al door meerdere toneelverenigingen met succes is gespeel. Net als ons vorige stuk is dit ook een toneelstuk welke succesvol door bezoekers is ontvangen. Een leuk en lachwekkend stuk.

Op vrijdag 14 april en zaterdag 15 april spelen wij het stuk ‘Alle ballen op Bertha’.

Eten bij Bertha Wolters is niet bepaald een genoegen. In haar verlopen café De Warme Bal ruikt het muf en ziet het er niet bepaald schoon uit. Bertha moet binnen 24 uur haar sjofele kroeg omtoveren tot een prachtig restaurant, want haar rijke neef heeft zijn bezoek aangekondigd. Om van hem geld te krijgen voor haar kroeg, heeft Bertha hem jaren geleden verteld dat ze een goedlopend, zeer exclusief restaurant heeft. Wat ze echter heeft, is een verlopen kroeg met weinig klanten. Nu moet Bertha plotseling net doen alsof ze een sterrenrestaurant heeft en daarmee staat de dagelijkse gang van zaken in de kroeg behoorlijk op zijn kop. Haar stamgast Mieke helpt haar graag een handje, maar is niet echt een goed voorbeeld.. Bertha’s vriend Job maakt er een benden van en stamgast Henk weigert resoluut om de kroeg te verlaten. Bertha’s jaloerse horeca-buurman Willem ziet het liefst dat de kroeg gaat sluiten en zal er alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen.

Wat volgt is een heerlijk en grappig verwisselingsspel waarbij alles fout gaat wat maar fout kan gaan. Als er dan ook nog een recensent van de “Fijnproever” zijn de ballen helemaal gaar. Kortom, chaos in de tent.

Wij verklappen uiteraard niet alle, maar het is een geweldig stuk die je als bezoeker zeker gaat waarderen. Wij beloven u in ieder geval een lach op uw gezicht.

Schrijver

W. Abel

Vertaler

B. ten Velde 

Regie:

Wendy Sinnige

Spelers

Bertha Wolters – Nicole Bruin-Vos

Job – Daniël Steltenpool

Mieke Stoffers – Petra Imanse

Jan – Sam de Vries

Toos – Gré Dol

Baron Harry van Voorst – Renco van den Hout

Willem Schulte – Raymond Busch

Hester – Mandy Schot

Geert Schut (loco Burgemeester) – Sam de Vries

Annabel Schut – Tineke Langius

Lieke van der Stap – Ineke van Duijn

Grime

Nicole Bruin-Vos

Souffleur

Jan Duijn

 

Ook interesse om mee te spelen?

Onze vereniging kan zeker nieuwe leden gebruiken. Ben je 18 jaar of ouder en wil je graag toneel spelen?

Twijfel niet en meld je nu aan!

Toneel is leuk