Eerstkomende stuk

Ze kunnen de pot op!
Koop je ticket(s)

Uiyoering

Ze kunnen de pot op!

 

Na de overweldigende uitvoeringen in april zijn we even een tijdje op rust gegaan en hebben we genoten van een heerlijke vakantieperiode. Vanaf nu zijn we echter weer lekker van start gegaan met de repetities voor onze komende uitvoering.

!!! LET OP !!!

Door andere activiteiten wijken we dit keer uit van locatie en spelen we ons stuk in SARTO – ANDIJK

We hebben ook dit keer gekozen voor een geweldig blijspel/klucht. Een stuk welke we eerder ook al een keer wilde opvoeren, maar door omstandigheden niet mogelijk was. Nu hebben we weer de mogelijkheid om dit stuk te spelen. Een stuk wat ook al door meerdere verenigingen is gespeeld en goed is ontvangen door het publiek. Een leuk en lachwekkend stuk. Kortom, tijd om deze ook voor u te spelen.

Op 16, 22 en 23 maart 2024 spelen wij het stuk ‘Ze kunnen de pot op’.

Op camping “Heerlijkheid”, zwaait een zekere Helga de scepter. Zij heeft verschillende onaardige bijnamen die haar ware aard goed illustreren. Omdat zij totaal geen feeling meer met het hele kampeergebeuren heeft wil zij ook zo snel mogelijk van de hele toko af. De twee meest prominente personeelsleden, Dora de toiletjuffrouw en Chris van het recreatie gebeuren doen hun uiterste best om het nog een beetje aantrekkelijk te maken voor de kampeerders, ondanks alle regels van Helga. Maar er komen veranderingen. Dora’s kennismaking met vlinderman Heinz, wekt jaloersheid op bij onze nichterige Chris. Is hij van zijn pad geraakt? Zo zien wij diverse kampeerders van allerlei pluimage de revue passeren en enkele typische campingzaken trekken voorbij als een komische rode draad. 

Het beloofd in ieder geval een lachwekkend en leuk stuk te worden. Heb je dus weer zin om lekker te genieten en te lachen?  Dan zien we je graag op 16, 22 en/of 23 maart in dorpshuis SARTO te Andijk.

Wij verklappen uiteraard niet allea, maar het is een geweldig stuk die je als bezoeker zeker gaat waarderen. Wij beloven u in ieder geval een lach op uw gezicht.

Schrijver

Ewout Vogel

Regie:

Wendy Sinnige

Spelers

Dora – Ineke Duijn

Chris – Daniël Steltenpool

Herman – Peter de Graaf

Hetty – Petra Imanse

Heinz – Renco van den Hout

Eduard – Sam de Vries

Beatrijs – Nicole Bruin-Vos

Hoppe – Hans Eg

Bader – Nelinda Broer

Helga – Mandy Schot

Wiebe – Raymond Busch

Lize – Tineke Langius

Dolores – Nicole Bruin-Vos

Alex Heer – Peter de Graaf

Zwemmer – Nelinda Broer

Camping gaste – Judith Ettema

Grime

Nicole Bruin-Vos

Souffleur

Jan Duijn

 

Ook interesse om mee te spelen?

Onze vereniging kan zeker nieuwe leden gebruiken. Ben je 18 jaar of ouder en wil je graag toneel spelen?

Twijfel niet en meld je nu aan!

Toneel is leuk